Start Preken Leespreken Biografie Hulp Links Contact

Hulp

 

 

  

 

     

 

 

 

 

horizontal rule

 

bullet

Hoe werkt www.DsHuisman.nl?

Wij proberen deze site zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te houden. Door te klikken op Preken krijgt u een overzicht te zien met preken gerangschikt per tekstgedeelte. Aan de linkerzijkant kunt u een nadere keuze maken, die verband houdt met het tekstgedeelte.

Door te klikken op Leespreken kunt u teksten bekijken, downloaden (opslaan) en uitprinten.

bullet

 Hoe kan ik op www.DsHuisman.nl een preek beluisteren?

Als u op de naam van de preek klikt worden de detail gegevens van de preek naar voren gebracht. Op deze pagina kunt u op 'beluisteren' klikken. De Windows Mediaplayer zal dan automatisch opgestart worden en de preek ten gehore brengen. Het kan zijn dat u eerst in moet stellen dat deze bestanden door Windows Mediaplayer worden afgespeeld. Kiest u dan voor ‘Extra’ => ‘Opties’  => Tabblad ‘bestandstypen’ en dan ‘alles selecteren’. Windows Mediaplayer zal dan het bestandsformaat van de preken herkennen en afspelen.

bullet

Hoe kan ik op www.DsHuisman.nl een preek downloaden?

Als u in het detail scherm met uw rechter muisknop op 'beluisteren' klikt moet u kiezen voor ‘doel opslaan als’.  U wordt dan gevraagd waar u de preek wilt opslaan, nadat u uw keuze heeft gemaakt zal de preek worden opgeslagen op uw computer.

Bij de Leespreken moet u met uw rechter muisknop op het tekstgedeelte klikken en dezelfde handeling uitvoeren.

bullet

Hoe kan ik een preek van www.DsHuisman.nl op een audio-cd kopieren?

Voor de mensen die Microsoft Windows gebruiken geldt dat dit kan met behulp van het programma Windows Mediaplayer. Als u de preek hierin opent kunt u kiezen voor ‘kopieren => naar audio cd’ in het rolmenu ‘bestand’. Als er een CD-R(ecordable) in uw CD-brander geplaatst is kunt u de knop kopieren kiezen en dan zal binnen enkele minuten de audio-cd worden gemaakt. (Een CD-ReWritable werkt overigens niet).

 

horizontal rule

 

 

Start Preken Leespreken Biografie Hulp Links Contact
 

www.DsHuisman.nl